duminică, 11 martie 2012

Produsele alimentare si cosmeticele contin substante toxice

Strategia corporativa lacom de tăiere colţuri pentru a extinde profiturile acum înseamnă "injectarea" agenţi toxici de filtrare în totul, de la picaturi pentru ochi si iaurt la produse cosmetice şi de fotografii de gripa. Si nimic nu se face de catre FDA sau CDC să-l oprească. Datorită emulgatori, cum ar fi lecitină de sorbitol, soia, cazeinat de sodiu, polisorbat 80, poloxamer 407, şi thimerosal, lista agenţilor de netezire este în creştere în fiecare zi, şi acestea sunt apar în mai mult decât doar "sume mici".
Dacă credeţi că guru de pe Wall Street sunt criminali ", netede scapa cu crima," cele mai recente toxice pline de conservanţi se deplasează în nedetectate, a compromite starea de sănătate a consumatorilor, în termen scurt şi pe termen lung, inclusiv probleme cu inima imediate şi nervos central Tulburări. Unele dintre aceste "recidivişti" include detergenţi şi aluminiu, care sunt injectate direct în venă, în fotografii de gripa, ceea ce duce la convulsii, autism, avorturi spontane, şi chiar boala Alzheimer.
"Aceste dispozitive eficiente de livrare", sunt adesea ignorate de către publicul larg, deoarece mulţi consumatori trebuie doar să urmezi, împreună cu masele, crezând că FDA si guvernul Statelor Unite nu ar permite otrava din alimente, cosmetice şi vaccinările. Gratificarea imediată are mulţi consumatori preocupati de confortul de o societate supra-stimulat, şi până la 23 din cele 25 de produse medii care nu sunt strict ecologice sunt toxice.
Dacă credeţi că sunteţi având grijă de către solicitant vaccinuri aditiv libere şi fotografii de gripa, ai razuit doar vârful unui aisberg periculos. Chiar dacă nu există polisorbat 80 sau de aluminiu într-o injecţie, vaccinuri sunt capabile de a determina activarea prelungită a celulelor creierului imunitar microglia. Aceasta activare prelungit este asociat cu boli precum scleroza multipla, Alzheimer, Parkinson, si de vaccin legate de encefalita.
Aici sunt cele mai frecvent utilizate emulgatori chimice
Eşti gata pentru a verifica etichetele şi a ingredientelor de pe tot în cămară, dar frigider, dulap baie, şi în aceste fotografii de gripa? Care fotografii gripei sunt cele mai periculoase, si sunt acolo nici pe cele sigure, la toate? Fluvirin şi Flushield conţin lichid pui embrionare şi emulsificatori sintetici. Polisorbat 80 este asociat cu reacţii alergice, cum ar fi dificultăţi de respiraţie, senzaţie de apăsare în piept, pierderea bruscă a echilibrului, şi tuse cu sânge.
Multe vaccinuri şi fotografii de gripa contin aluminiu, care serveşte ca un vehicul de livrare, pentru a ajuta anumite componente rămâne solubilă. Face unele de cercetare pe hidroxid de aluminiu, fosfat de aluminiu şi potasiu sulfat de aluminiu, şi niciodată nu poate primi un alt vaccin antigripal în viaţa ta.
Sorbitolul este, în aproape fiecare dieta alimente, băutură dieta, guma, menta respiraţie, picături pentru ochi şi lentile de contact soluţie. Păcăli organismul, deoarece are un gust dulce, acest lucru. Înmuiere combustibili agent de dezvoltare a cancerului de colon, deoarece organismul nu poate procesa si elimina-l în mod corespunzător Sorbitolul este un cunoscut cancerigen, care menţine catifelarea pentru produse alimentare şi oferă produse de îngrijire a ochilor care simt alunecos.
Poloxamer 407, ingredientul cheie în majoritatea apa de gura, este un detergent.Aceasta cauzeaza cancer de vezica urinara la animale. Utilizarea pe termen lung de apa de gura este asociat cu un risc crescut de cancer de gura si gat. Listerine conţine poloxamer 407.
Lecitină de soia creste riscurile de cancer de san. Lecitină de soia este produsă ca urmare a nămolului, care este lăsat în urma ulei de soia brut trece printr-o "degumming" proces. Este un produs de deseuri care conţine solvenţi şi pesticide.
Cazeinat de sodiu este un nume fantezist pentru cazeină, un cunoscut cancerigen.Producătorii adaugă acid clorhidric la aceasta proteina din lapte procesat, în scopul de a ajunge la nivelul pH-ului dorit. Uita-te pentru cazeină în vopsea, lipici, branza, cel mai de soia şi din zer amestecuri shake de proteine, şi în acele baruri populare de proteine.Cazeină poate acţiona ca un declansator histamina, agravând autism şi promovarea creşterii celulelor canceroase.
Eticheta "de îngrijire a pielii naturale" nu înseamnă o mulţime aceste zile, fie. Sarut Fata mea este un brand cunoscut pentru a apela tot naturale, în timp ce încă mai conţine toxine, cum ar fi sorbitan oleat de emulgatori şi alte materiale periculoase.
Fereşte-te pentru fenoxietanol, un produs chimic populară şi conservant antibacterian adesea menţionată ca fiind naturale de branduri organice de îngrijire a pielii.Fenoxietanolului poate acţiona ca un disruptor endocrin, provocând daune la vezica urinara, creierul, sistemul nervos şi la animale. Încercaţi să nu uităm că oamenii sunt, de asemenea, animale.

Niciun comentariu: