duminică, 11 martie 2012

Cele mai rele 10 substante din cosmetice

Întreaga industrie de cosmetice este un cumpărător beware stare de alertă, datorită celor mai recente adăugiri la oala de topire a substanţelor chimice şi a poluanţilor în îngrijirea pielii, de mai sus şi dincolo de parabeni obişnuite. Consumatorii sunt avertizaţi de către experţi pentru a pune pe lista de ceas orice machiaj, care contine ingrediente sintetice, coloranţi, emulgatori piste, copolimer, triclosan, şi "uree ca un conservant." De asemenea, contribuie la compusi chimici sunt ftalaţi, formaldehidă şi petroliere.
Fără reglementări adecvate, în special în ceea ce priveşte testarea produselor chimice cum reacţionează la un altul în combinaţii, este înfricoşător cât de repede industria a devenit o problemă pentru femei şi bărbaţi deopotrivă. Unele rujuri sunt încărcate cu plumb. Dacă credeţi că nu contează pentru că este doar pe pielea ta, gandeste-te din nou. Deodorante si sampon trebuie să fie, de asemenea, incluse în ecuaţie. Există o mulţime de soluţii la problema, dar în cazul în care vă începeţi?
Începeţi prin vizualizarea problemele ca consecinţele pe termen lung în loc de beneficii pe termen scurt. De fapt, există compromisuri comerciale critice, atunci când vine vorba de utilizarea de produse pentru frumusete si igiena care conţin substanţe chimice.Cancerul de piele poate avea rădăcini, şi eliminarea lor poate lasa cicatrici pe nas sau chiar in jurul gurii. Consumatorii nu ar trebui să conteze pe "naturale", toate etichetele şi publicitate similare, deoarece reglementările în vigoare cu privire la utilizarea acestor buzzwords sunt aproape inexistente.
În Statele Unite, industria de îngrijire personală merge în mare parte nereglementate.Pentru inceput, FDA nu a stabilit limitele de plumb în produsele cosmetice cu excepţia cazului în plumb este folosit pentru aditivi de culoare. De asemenea, mai multe arome sunt sintetice. Mai auzit sau vazut pe Diazolidinyl lista de ingrediente sau uree Imidazolidinyl? Unul nu trebuie să le pronunţă, în scopul de a le găsi pe lista de ingrediente de pe spatele sau o cutie de sticlă. Doar stabilite şi continui să cauţi.
Nu lăsa omul mediu în Statele Unite, care ar putea pune cu uşurinţă la 6 la 8 produse de îngrijire personală de pe pielea lui în mod repetat, la fiecare 24 de ore. Sapunuri faciale, sampon, balsam si deodorante va contine probabil cel puţin unul din 10 produse chimice cancerigene, şi combinaţia de produse chimice infiltra prin piele, în fluxul sanguin, creând haos pentru celulele sanatoase.
Actul Safe cosmetică din 2010 utilizează o terminologie ca expunerea agregată, populaţiile vulnerabile, şi persoanele cu sistemul imunitar compromis, dar se pare ca şi cum toată lumea se încadrează în cel puţin două categorii. Eşti încă dispus să ia aceleaşi şanse?
Culori sintetice sunt enumerate ca D & C sau FD & C, dar chiar dacă acestea sunt reglementate de către industrie, ele sunt încă în mare parte derivate din gudron de cărbune, care, atunci când este injectat la soareci de laborator, cauzeaza cancer. Multe culori aprobate anterior sunt acum interzise în întreaga lume, din cauza proprietăţilor cancerigene cunoscute.
Dibutilftalat (DBP), ingredient care prevede că lucios, aspect neted, lac, vine la un preţ abrupt, şi nu doar în dolari şi cenţi. Interzise în Europa, această toxină periculoasă poate constitui o ameninţare la adresa sistemului nervos, chiar de către pur şi simplu inhalarea fumului. Femeile care stau şi să se relaxeze la saloane si buticuri pentru ore în şir s-ar putea simţi chiar în stare de ebrietate atunci când ieşi. Femeile gravide mai ales ai grija.Efectele pe termen lung includ afectarea dezvoltării fetale şi ale organelor de reproducere masculine deformat.
Triclosan se găseşte în mai mult de o mână de cosmetice, iar acum chiar şi în pasta de dinţi, pentru că se presupune de a ucide bacteriile. Triclosan a fost iniţial dezvoltat ca un exfoliant chirurgicale pentru profesioniştii din domeniul medical, şi nu pentru punerea în jurul ochilor sau pentru spălarea dinţilor şi gingiilor de zi cu zi, dar cumva FDA a aprobat-o pentru consum general.
Aici vin de două sau mai multe ingrediente fiinţa umană medie, nu se pot pronunta.Dietanolamina şi Trietanolamina, mult mai uşor de recunoscut ca DEA si ceai, folosit pe scară largă pentru produsele de emulsionare. Combina cele două substanţe chimice, şi, dacă sunteţi un om de ştiinţă, te uiţi la sobolani de laborator mor din cauza tumorilor canceroase. Doar "panel de experţi", acolo vă recomandă să utilizaţi numai ei în doze mici, dar ce despre efectul cumulativ care se acumuleaza in timp si din lista de rufe de produse care le conţin?
Multe culori sintetice de unghii, rujuri, produsele de protecţie solară şi pastele de dinti de albire contin acum plumb si alte metale. Dioxid de titan se gaseste in concealers şi chiar unguente scutec. Unele metale sunt utilizate pentru culoare, şi anumite tipuri de glose buze contin chiar si compusi de aluminiu. Infam D & C Red 6 pot conţine mercur şi arsenic, în plus faţă de plumb. De asemenea, zincul este folosit in creme hidratante, care blocheaza porii, împiedicându-le de respiraţie în mod corespunzător.
Petrolatum este de fapt de petrol şi este frecvent găsit în hidratante. Acesta formează un strat gras pe piele, care blochează evaporarea umezelii. Aşa cum de aluminiu in antiperspirante periculos de blocuri şi sudoripare capcane, petrol are efecte negative asupra pielii, cu toate acestea, din moment ce este atat de ieftin, pentru producătorii de machiaj, este chiar mai găsit în creme pentru copii si ceara depilatoare.
Acum în 2011, există peste 200 de ingrediente sub termenul-umbrelă "parfum", iar producătorii nu sunt obligaţi să prezinte la oricare dintre ingredientele reale în formulele lor. Nu vă pierdeţi speranţa, deşi, pentru că sunt naturale, non-toxice, conservanţi, care sunt sigure şi eficiente.
Pe termen lung, vă sunt de economisire o avere atunci când cumpăraţi produse cu adevarat naturale şi organice, în comparaţie cu costurile de îngrijire a sănătăţii de tratamente viitoare, inclusiv chirurgie de la utilizarea toxine pe fata si corp. Alaturi de educare a consumatorilor vine faza treptată de cei răi din industria naturale de îngrijire a pielii. Combinaţii de cuvinte, cum ar fi sulfat de lauril de sodiu, nu sunt atât de greu se pronunţă mai.

Niciun comentariu: