duminică, 11 martie 2012

Otrava din parfumul tau

Ca minunat ca parfumul tau preferat poate mirosi, exista o sansa buna ca este un amestec de substanţe chimice toxice otrăvuri. Ingredientele folosite pentru a face parfum şi Koln nu se opresc la condimente naturale si uleiuri esentiale pure (indiferent de ce aceste reclame romantice pe televizorul dvs. poate implica).
Lista include adesea formaldehida, toluen, clorura de metilen, benzaldehida, petrol, şi ftalaţi. Aceste substante chimice au fost legate de o gamă largă de simptome negative, inclusiv probleme respiratorii, probleme ale sistemului nervos, probleme de reproducere, cum ar fi infertilitate, şi diferite forme de cancer. Ftalaţi sunt, de asemenea, cunoscute a fi perturbatoare ale sistemului endocrin. Aceste efecte nocive au cel mai mare impact asupra copiilor mici şi fetuşii în curs de dezvoltare. De fapt, femeile gravide au fost sfătuiţi să evite utilizarea de parfum cu totul din cauza acestor efecte negative asupra copiilor nenăscuţi.
Dar gama de produse care aceste otrăvuri sintetice contamina merge mult dincolo de cel mai îndrăgit de noapte-out-on-oraş-parfum. "Parfumuri" este un ingredient comun în odorizantele, produse de curăţat, cosmetice, loţiuni, şampoane, şi din păcate destul de, produse pentru copii.
Sub masca de legi secret comercial, companiile nu sunt obligate să informeze lor de sănătate-conştient de consumatori ce ingrediente sunt, de fapt, în acest gol cuvânt-parfum.
Deci, cum te va proteja si familia ta?
Citeste etichetele ingrediente! Să se familiarizeze cu numele adverse ale acestor substanţe chimice şi nu cumpere produse care sunt realizate cu ei. Conotaţie dulce pe care le-aţi asociat cu parfumul tau preferat va schimba drastic odată ce aţi învăţa ce utilizarea sa regulat de fapt, nu la corpul tau. Toata lumea vrea sa mirosi frumos, dar este în detrimentul sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră?
Citiţi aceste etichete pentru a obţine o idee mai buna a ceea ce este în aceste potiuni magice te pulverizare pe tine. Dacă ingredientele nu sunt clare şi drept-înainte, ci mai degrabă ascuns sub catch-all termenul de "parfum", este foarte suspect!
Skin Deep Baza de date privind produsele cosmetice oferă o resursă online, unde poti sa te uiti la ingredientele din parfumurile tale preferate. Veţi găsi că cele mai populare branduri sunt, de asemenea, de multe ori cele mai dăunătoare.
Fii proactiv despre cercetarea de produse chimice din produsele pe care le folosesc.Parfum, odorizante de aer, şi loţiuni doar nu va mirosi la fel de bine mai, o dată ce ştii cu adevărat ce este în ele.

Niciun comentariu: