miercuri, 24 noiembrie 2010

Cosmetice minerale

In ultimele doua decenii au aparut deja renumitele cosmetice minerale. Cosmetice minerale sunt repede ies din clinici dermatolog si spa-uri high-end pentru a retailer aproape de tine. Produse ecologice certificate şi machiaj non-toxice devin mainstream mai mult ca ei să demonstreze că ei sunt la fel de eficiente ca cele din cele mai importante companii cosmetice. Femeile care folosesc cosmetice minerale se spune pentru a experimenta mai puţine break-out, deoarece acestea nu sunt afectate de conservanţi chimici.
Acest machiaj natural este cel mai simplu, cel mai natural, şi forma non-reactive de cosmetice. cosmetice minerale sunt realizate din minerale şi de pigmenţi anorganici care există în natură. Pentru că nu este fabricat din materiale organice nu se poate produce bacterii şi nu este necesar să adăugaţi conservanţi chimici. combinaţii infinite de minerale frumos colorate, cum ar fi mică, dioxid de titan, oxizi de zinc si fier, ultramarin şi pigmenţi, poate fi folosit. Aceste elemets sunt create pentru a face toate cosmetice de la fundatie la fard de ochi pulbere pentru stralucire pentru organism. Ele sunt fin macinate si purificate, tratate sau acoperite cu alţi pigmenţi, pentru a crea diferite culori şi efecte. Mica, de exemplu, este un mineral transparent care este minat de la pământ în foi subţiri. Datorită efectului pur, translucide, şi-îmbrăţişau pielea minerale mica, culoarea naturala a pielii prin straluceste.
Cu machiaj mineral veţi obţine toate de acoperire, de culoare, şi fineţe, fără substanţe chimice, sintetice, şi coloranţi. fundaţie minerale arata si se simte mult mai natural, fără a sacrifica orice acoperire. Aceasta permite pielii sa respire în timp ce de echilibrare şi protejarea toate tipurile de piele. Pulberi minerale lumina lasa pielea sa respire in mod natural si nu rezolva in pori. Dacă aţi avut vreodată probleme în a găsi o fundaţie care se potriveşte cu tonul pielii sau localizarea că fardul de pleoape de culoare perfect, te va iubi cosmetice minerale.

Niciun comentariu: