joi, 12 august 2010

Cele mai eficiente 3 retete pentru curatarea colonului

Avand un colon sanatos este foarte important de aceea noi toţi trebuie să dau valoare colonie cleansing. Colon este unul dintre domeniile în organism, în special în sistemul digestiv, care este cea mai mare parte expuse la toxine. Acesta este locul unde toate resturile alimentare din ceea ce ne trece prin sfârşitul. Atunci când aceste reziduuri alimentare ajunge la colon, ele sunt pline de toxine, deoarece toate elementele nutritive au fost deja absorbite de tractul digestiv.
Uneori, nu toate toxinele ies din corp prin scaun. Acestea pot fi uneori prins în interiorul pereţilor colonului rezultate la daune digestiv. În unele cazuri, aceasta poate duce chiar la cancer. Putem preveni acest lucru prin colonie cleansing noastră şi cea mai bună cale este de a face în mod natural de curăţare. Există unele eficiente naturale colon cureţe reţete care ne va ajuta să spălaţi toxinele din sistemul nostru digestiv.
Mai jos sunt trei colon cureţe naturale cele mai eficiente retete:
1. Una dintre cele mai utilizate de colon cureţe este albă Sultana Stafide reteta. Tot ce trebuie să faceţi este să se pregătească de aproximativ 200 de grame de stafide Sultana albă, cu extract de Rose Hips şi Senna. Adăugaţi stafide albe Sultana intr-un litru de apă, împreună cu celelalte ingrediente. Infuza amestecul timp de cel puţin ½ oră şi apoi se filtrează lichidul. Se toarnă amestecul de lichid într-o sticlă şi apoi se fierbe într-o oală. Lasă să se răcească timp de aproximativ o jumătate de oră şi apoi bea 100 ml de la ea în fiecare seară înainte de a merge la culcare, timp de 16 de zile. Aţi putea dori să se consulte întâi cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca acest lucru. Asiguraţi-vă că nu aveţi alergii cu ingrediente, pentru a evita complicaţii.
2. Colon doua dintre cele mai eficiente naturale cureţe reţeta este un amestec de prune, mere cidru oţet şi miere de tamarind gem. Pentru aceasta, vom avea nevoie de 5 kg de prune coapte, împreună cu 400 mg miere, 1 lingura otet de mere şi cidru de mere 1 lingura gem de tamarind. Se toarnă fără sâmburi, prune într-un recipient mare. Se încălzeşte apă în oală. Odată ce apa este de fierbere, se adaugă în lista ingredientelor. Se fierbe până când ingredientele sunt amestecate. amestecati continuu amestecul până la gătit. După răcire se, se toarnă soluţia în mai multe sticle. Mănâncă o tsbp de gem în fiecare dimineaţă cu stomacul gol. Acest lucru va ajuta curata tractul digestiv si de a îndulci scaune intarit.
3. Reţeta treia se face din ceai. Aceasta este probabil cea mai eficientă naturale colon cureţe reţetă şi, de asemenea, cea mai uşoară de a face. Trebuie doar să fiarbă două cuişoare, ghimbir zdrobit şi 200 ml de apă într-o oală. Puteţi adăuga miere şi frunze de busuioc pentru a adăuga gust. După ceai a fost fiert, apoi se răceşte şi apoi se bea la fel ca o cafea obisnuita. Care vor ajuta tractul gastro-intestinal fi curăţată.
Aceste retete sunt recomandate doar persoanelor care nu au nici o alergie cu ingrediente spus. Acest lucru este să vă asiguraţi că veţi reuşi în curăţarea colonului.

Niciun comentariu: